Merewade Praktijkschool voortaan Vita College!

"Vanaf nu zijn we officieel Vita College!" Aldus de enthousiaste directeur van Vita, vorig jaar nog Merewade Praktijkschool. Het is de eerste woensdagochtend van het schooljaar en vrolijke leerlingen staan voor de school.

Burgemeester Melissant zal de school onder de nieuwe naam openen. De talenten van Vita leggen samen het logo van de school met grote, oranje puzzelstukken op het schoolplein, waarna de burgemeester onder luid geklap het oranje lint doorknipt.

Zo start de innovatieve school voor praktijkonderwijs. Want ook binnen is veel veranderd. Tweedeklasser Quinn leidt trots de burgemeester door zijn school rond. Muren stralen met de nieuwe namen van de verschillende "Talenten" zoals Vita Tech, Vita Food en Vita Green. Nieuwe computers staan tegen de muren, er hangt nieuwe werkkleding en gereedschap voor in de praktijklessen en in en om de kas groeien al verschillende soorten groente en fruit. Overal is het duidelijk wat de leerlingen er kunnen leren en de energie spat ervan af. Hier gaan de leerlingen graag aan de slag, dat is nu duidelijk zichtbaar. #aanpakkers

Lees meer op www.vita-college.nl.