Veel activiteiten kunnen niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar een feestelijke diploma-uitreiking hoort er gewoon bij.

De OVO scholen hebben hun creativiteit ingezet om alle geslaagde leerlingen een diploma-uitreiking te geven om nooit te vergeten.

 

Fortes Drive-In

Een prachtig spektakel op het veld van Fortes Lyceum. In versierde auto’s kwamen de sterren van de avond en hun familie het veld op. Onder luid getoeter liepen de geslaagden naar voren. Een feest als nooit tevoren.  U lees en ziet meer bij het AD via deze link.

 

Omnia Drive-In

Ook Omnia College maakte er een feestje van. Slingers, ballonnen, verkleedkleren, alles kwam uit de kast om de geslaagden (en dat waren ALLE eindexamenkandidaten dit jaar!) te feliciteren en officieel te laten tekenen. Bekijk hier de aftermovie!

 

Merewade Praktijkschool on the road

Het team van Merewade Praktijkschool maakt er ook een rijdend feestje van. Maar zij brengen heet feestje naar de geslaagden toe!

 

 

 

 

Gymnasium Camphusianum

Het Gymnasium Camphusianum eerde de geslaagde leerlingen zoals ieder jaar in de Grote Kerk en wist alle RIVM-richtlijnen na te leven  door vier sessies te vieren.

Prachtige resultaten!