Fortes Festival

Vanuit Fortes Lyceum wordt verder gedacht dan onderwijs alleen. De talenten van de leerlingen hebben het team geïnspireerd om een heus festival op te zetten: Het Fortes Festival.

Tijdens dit culturele festival zullen leerlingen en gastgroepen hun (podium)kunsten tonen, er zijn foodtrucks en de podiums zullen worden gevuld met muziek. Dit alles zal 11 juni plaatsvinden op de sportvelden van Fortes Lyceum.

Er broeien prachtige plannen, maar er zijn nog sponsoren nodig. Daarom vraagt Fortes Festival de gemeenschap om met crowdfunding te zorgen dat het festival onvergetelijk wordt. 

"Stel je een warme middag voor met allemaal bevlogen mensen: de podiumbouwer, fotograaf, theatermaker, DJ, entertainer, winkelier, danser omringd door ons eigen Fortes Festivalteam ..... een ware creatieve explosie!"

Het festival is deels gefinancierd door crowdfunding. Dat mensen uit Gorinchem en omstreken mee bouwen aan dit festival maakt het extra mooi. Bovendien onderstreept het ons motto Samen werken aan Talent.

De voorlopige line-up is bekend!

Line-up

‘Lang & Gelukkig’ in theater de Waan Spoken Word en pop-up-biblio met de Bibliotheek

Nikita Pellencau van The Voice

Floralia@Fortes

DJ Kamal

Dance Studio Progress

Battle OF Bands

Met afterparty in the Flashback

Food

Tostibus Sliedrecht

IJs van dé Venezia

Smoothie Bike van Markies

Latte Macchiato van

Koffie K’tje

Popcorn bij Kiekeboe

Market

Henna met Sakina Pand 50 voor de festivallook Letterkunst met Studio

Suikerzoet

Fotograferen met je Smartphone