Vacature administratie Gorinchem

Stichting OVO heeft een vacature op het service- en bestuursbureau:

Administratief medewerker voor 16-24 uur per week

De financiële administratie is volop aan het veranderen. Niet alleen omdat een medewerker met pensioen is gegaan, maar ook doordat we de overstap maken naar een ander financieel pakket. Omdat we nog niet weten hoeveel fte we na alle veranderingen nodig hebben, zijn we nu op zoek naar een tijdelijke oplossing. We stappen over op Visma.net Financials én we gaan het hele purchase-to-pay proces optimaliseren in Pro-Active.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Voorkomende werkzaamheden op administratief gebied: jij zorgt er met je collega’s voor dat de financiële administratie op orde blijft. Van debiteuren tot crediteuren, van MVA tot tussenrekeningen;
  • Voorbereiden en opstellen van maandelijkse rapportages inclusief het analyseren en toelichten van afwijkingen;

Het financiële team bestaat naast jijzelf uit een medewerker FA en 2 assistent controllers en is een afdeling met een grote verantwoordelijkheid. De taken zijn uiteenlopend en je krijgt ruimte om veel kennis op te doen en ideeën in te brengen. De directeur bedrijfsvoering en financiën wordt je leidinggevende.

Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?

• MBO(+) werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding in Accounting, Finance of Economie
  • Je vindt het leuk om bij te dragen aan
  • Je bent proactief, flexibel, accuraat en
  • Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en
  • Ervaring met Pro Active Spend Cloud en/of Exact Globe is een pré.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

Het betreft een tijdelijke aanstelling, of een contract op ZZP-basis (in het laatste geval dus buiten de schoolvakanties).

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij aanname in deze functie vragen wij een VOG te overleggen.

Startdatum: zo spoedig mogelijk