Stichting OVO heeft een vacature op het service- en bestuursbureau: Medewerker personeels- en salarisadministratie, 16 uur p/w.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Vraagbaak zijn voor personeel van de scholen voor PO en VO;
  • Het uitvoeren van rechtspositionele regelingen;
  • Het verwerken van personele mutaties in het automatiseringssysteem;
  • Het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie;

Het team op PSA bestaat naast jijzelf uit de coördinator HRM, 2 medewerkers PSA en 1 verzuimcoördinator. De taken zijn - zoals beschreven - uiteenlopend en je krijgt ruimte om veel kennis op te doen en ideeën in te brengen. De coördinator HRM wordt je leidinggevende.

Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?

• MBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van en ervaring met HR2day salarissoftware;
  • Kennis van de CAO PO en/of CAO VO;
  • Kan werken met MS Office;
  • Je bent proactief, flexibel, accuraat en integer
  • Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt affiniteit met het onderwijs;

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

Het betreft een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling. De inschaling geschied in schaal 6, conform de CAO- VO.

Bij aanname in deze functie vragen wij een VOG te overleggen

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Startdatum: Zo spoedig mogelijk.