WIL JIJ OPGELEID WORDEN TOT KINDPROFESSIONAL?

 Samen Kunnen Groeien, daar staan wij voor! De SKG kernwaarden zijn: puur, plezier, ondernemend en nieuwsgierig. Dit is de basis van ons handelen.

 

Jij!

Iedere dag daag jij kinderen uit om Spelend te Kunnen Groeien. Ben jij naast kindgericht ook muzikaal, creatief of sportief en graag multi-inzetbaar? Top! Het ene moment speel je samen op de gitaar en het andere moment maak je een robothand met de kinderen. Overdag sta je voor de klas al en na school ben je de begeleider op de BSO. Het spreekt voor zich dat je hierdoor de verbindende schakel bent tussen onderwijs en BSO!

Jij maakt het verschil bij de ontwikkeling van kinderen. Jij bezorgt de kinderen, jezelf en je collega’s een leerzame dag vol plezier.

En niet alleen kinderen groeien bij SKG en OVO. Persoonlijke aandacht, plezier, talenten benutten en jouw ontwikkeling staan voorop. Je volgt de opleiding tot Kindprofessional bij het Da Vinci college, krijgt begeleiding van zowel SKG als OVO zodat je binnen anderhalf jaar volledig zelfstandig aan de slag kunt in beide discipline én 2 diploma’s en 1 certificaat op zak hebt.

Samen met onze partner OVO zijn we op zoek naar mensen die samen met ons een plek creëren waar kinderen zich altijd welkom voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ook voor jou veel te beleven valt.

KINDPROFESSIONAL 4-13 JAAR

 

Algemene beschrijving

SKG heeft samen met OVO en Da Vinci College een nieuwe unieke opleiding ontwikkeld, die jou diplomeert tot Kindprofessional. Dit betekent dat je circa 20 uur per week werkt bij SKG op de BSO en bij OVO op één van de basisscholen en 1 dag in de week school hebt bij Da Vinci college in Gorinchem.

Na het afronden van de opleiding heb je direct een baan én 2 mooie diploma’s op zak: gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4) en onderwijsassistent. Daarnaast kun je certificaten behalen die jou een mooi toekomstperspectief bieden.

De duur van de opleiding is maximaal anderhalf jaar. Deze opleiding vraagt het nodige van jouw inzet en doorzettingsvermogen.

Een vereiste om deel te mogen nemen aan de opleiding (die wij voor jou betalen) is dat je je voor de volle 100% inzet, zowel tijdens de opleiding als tijdens het werk. Ook is een affiniteit met kinderen tussen de 4 en de 12 jaar een vereiste. Om deel te kunnen nemen aan het programma is het hebben van de nodige levenservaring een pré.

 

Stuur jouw motivatie, samen met jouw cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 27 mei 2022.  Wij plannen 1 juni de kennismakingsgesprekken in. Hebben we dan een klik? Een tweede gesprek is op 14 juni 2022 in de ochtend.

Zien we je dan?