Vacature groep 8

Ben jij op zoek naar een ambitieuze omgeving, midden in de samenleving van Gorinchem, waar leren met en van elkaar voorop staat? Stichting OVO heeft een vacature op obs de Tweemaster.

Ziektevervanging

Leerkracht basisonderwijs 1,0 fte/ deeltijd is bespreekbaar Groep 8

Wat bieden wij jou.

Een hele leuke baan op een kleine, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO en inschaling in schaal L10.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van het kind en je kunt die visie verbinden aan de visie van de school. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken en verbindend.

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob VroeghDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het betreft een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. Het overnemen van een bestaande overeenkomst is bespreekbaar.

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je verder ontwikkelen.

Startdatum: Zo spoedig

Over de Tweemaster

De Tweemaster staat bekend als een kleine, fijne, openbare school met ongeveer180 leerlingen in de binnenstad van Gorinchem. We zijn een school waar kinderen veel plezier hebben in leren en waar kinderen zich veilig en prettig voelen. Op de Tweemaster kan ieder kind het beste uit zichzelf naar boven halen. Dit doen ze samen met andere kinderen

én met een team van gemotiveerde leerkrachten en betrokken ouders. Onze leerlingen leren om te gaan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, omdat ze samen met onze leerkrachten steeds dat stapje meer zetten om met vertrouwen te blijven groeien.

Het is belangrijk dat ieder kind voldoende ondersteuning en uitdaging krijgt. De Tweemaster is Begaafdheidsprofielschool en biedt een programma om hoog- en meerbegaafde leerlingen extra uitdaging te bieden.

Op OBS De Tweemaster volgen wij het continurooster. Op school wordt tussen de middag gezamenlijk gegeten onder begeleiding van de eigen meester of juf. Het samen eten is gezellig en bevordert de sociale ontwikkeling.