Vacature leerkracht Hardinxveld Giesendam

Vraag jij aan kinderen of je het goed hebt uitgelegd, in plaats van; of ze het snappen?

Ben jij op zoek naar een ambitieuze omgeving, midden in de samenleving van Hardinxveld-Giessendam, waar leren met en van elkaar voorop staat? Stichting OVO heeft een vacature op obs De Driemaster.

Leerkracht middenbouw of bovenbouw 0,4 fte

Wat bieden wij jou.

Een hele leuke baan op een kleine, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO en inschaling in schaal 10. Daarbij voeren wij een aantrekkelijk professionaliseringsbeleid ten aanzien van talentenmanagement.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van het kind en je kunt die visie verbinden aan de visie van de school. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken en verbindend en in staat te differentiëren.

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het betreft een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. Het overnemen van een bestaande overeenkomst is bespreekbaar.

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je verder ontwikkelen.

Startdatum: Zo spoedig mogelijk

Over De Driemaster

Op De Driemaster staat van en met elkaar leren staat centraal in een veilige omgeving.

Iedereen is welkom. Respect Open Eerlijk en Rustig zijn belangrijke waarden die we de kinderen willen meegeven. Elk kind heeft dit ROER in eigen hand. De Driemaster gaat uit van talenten en mogelijkheden van kinderen, hierbij worden moderne middelen ingezet om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op de snel veranderende wereld.

In de onderbouw werken we thema gericht op de belevingswereld van kinderen. Er wordt een goede basis gelegd voor de schoolse vaardigheden, gewerkt aan zelfvertrouwen en zelfstandigheid en hierbij mag ieder kind zichzelf laten zien. Vanaf groep 4 wordt er op de Driemaster steeds meer gewerkt middels digitale middelen om kinderen schoolse vaardigheden aan te leren, waarbij directe feedback en ondersteuning geboden kan worden op zijn/ haar eigen mogelijkheden. Deze hulpmiddelen geven de leerkracht de mogelijkheid de ontwikkeling van het kind nauwgezet te volgen en aan te sturen. Door de goede kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur wordt deze manier van werken binnen de school mogelijk gemaakt.