Vacature Gorinchem J.P. Waale

Maak jij het verschil voor onze leerlingen? Lees dan snel verder!

Over de J.P. Waale

Goed onderwijs doet er toe en in deze lastige tijd al helemaal. Op de J.P.Waale maken we ons als team sterk voor kwalitatief goede lessen, we maken daarbij gebruik van wat werkt en verdiepen ons in de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij werken vanuit het hoofd, hart en handen principe. Een rijk aanbod stimuleert ontwikkeling op al deze drie gebieden, waardoor een kind zich optimaal kan ontwikkelen. Bij ons leren kinderen niet voor de toets, maar voor het leven. De High Five, waarin onze vijf kernwaarden beschreven zijn, vormen een prachtige leidraad.

High Five: We hebben respect. We kunnen vertrouwen. Er is rust in de school om samen te bouwen. Ook als het lastig is zetten we door. Dus hand omhoog... We gaan ervoor!

Lees meer op www.jpwaale.nl.

Wat bieden we

  • Een team met de drive om continu te werken aan kwalitatief goed onderwijs, waar professionele ruimte is en waar vanuit betrokkenheid wordt samengewerkt.
  • Een open cultuur waarin we feedback geven en ontvangen en waarin we vooral denken in mogelijkheden.
  • Op de J.P. Waale worden leerkrachten ondersteund door een aantal onderwijsassistenten en IB-ers.
  • Inschaling in schaal L10 van de cao po.
  • Een aanstelling van 0,4-1 fte, voor groep 5 en/of 6.
  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast (overnemen van een vaste aanstelling is bespreekbaar).

 

Informatie en solliciteren

Startdatum: Zo spoedig mogelijk

Is dit de school voor jou? Stuur dan je cv en motivatie voor 01-02-2022 naar Hellen Blom, directeur basisschool J.P.Waale. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook informatie over deze vacature is in te winnen bij Hellen Blom. Telefonisch via
0183-620536 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..