Binnen stichting OVO zijn we verantwoordelijk voor onderwijs aan kinderen van groep 1 tot aan het eindexamen. We geven openbaar onderwijs op 8 basisscholen en 4 scholen voor voortgezet onderwijs in Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam.

Binnen het primair onderwijs werken we met een vervangingspool en een invallijst. Uitgangspunten zijn flexibiliteit en kwaliteit. Elke vervangingspoolmedewerker werkt vanuit een eigen stamschool, waar in overleg met de directeur werkzaamheden worden verricht, indien er geen vervangingswerkzaamheden zijn.

Wij zoeken collega’s die:

· bewust kiezen voor het openbaar onderwijs

· in staat zijn maatgericht onderwijs aan te bieden

· in staat zijn om diverse onderwijsmethoden en programma’s aan te leren en toe te passen

· binnen korte tijd een goed pedagogisch klimaat kunnen scheppen in een klas

· beschikken over goede communicatieve vaardigheden

· in het bezit zijn van een pabo-diploma

· bij voorkeur beschikken over een gymnastiekbevoegdheid

Wij bieden:

· een tijdelijke aanstelling met mogelijkheid tot verlenging

· inschaling volgens de cao primair onderwijs

· aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

· de mogelijkheid om bij vacatures door te stromen in een reguliere baan

· goede begeleiding aan de startende leerkracht door onze interne coach

· een professionele organisatie met oog voor talenten van leerlingen en personeel

Wij willen ook graag onze invallijst uitbreiden. U heeft hierbij niet de inkomenszekerheid van de vervangingspool, maar u heeft wel de kans om kennis te maken met het werken bij onze stichting.

Wanneer u geïnteresseerd bent om bij OVO te werken als vervangingspoolmedewerker of als invalkracht, dan ontvangen wij graag uw motivatiebrief en CV. U kunt deze per e-mail sturen aan Gerda Mulder, mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..