Verwonder jezelf en blijf leren! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een gedreven team op een jonge en dynamische school? Stichting OVO heeft een vacature op Montessori Gorinchem: 

 

 

Leerkracht 1,0 (groep 5/6), per 01-08-2023 

(De vacature kan/mag uiteraard ook door twee parttimers worden ingevuld).

 

Wat bieden wij jou? 

Een fantastische baan op een hard groeiende en jonge school in een spiksplinternieuw gebouw! Je gaat werken in een bevlogen team met professionals die met elkaar bouwen aan innovatief en doelgericht onderwijs. 

Je kunt vanaf het nieuwe schooljaar aan de slag in een groep 5/6 met 17 enthousiaste kinderen! De school telt dan vier groepen en ongeveer 100 kinderen.  

We bieden je de mogelijkheid om samen met dit sterke team ons onderwijs verder te ontwerpen en te ontwikkelen. Op Montessori Gorinchem bieden we je de kans om gebruik te maken van moderne tools zoals MijnLeerlijn om inzichtelijk met kinderen aan de slag te gaan. Ook ga je planmatig en gestructureerd werken met bordsessies om samen met de rest van het team actief te werken aan onze jaardoelen. 

Wie ben jij? 

Je bent open, positief en denkt in samenwerking. Met de kinderen, ouders en het team. Je wil groeien en hebt een lerende houding. Je krijgt energie van nieuwe ontwikkelingen en houdt van aanpakken. 
Deze houding kun je ook bij kinderen stimuleren. Je hebt oog voor het pedagogisch klimaat en kunt werken vanuit leerdoelen.  

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van een Montessori diploma of je bent bereid om deze te behalen.  

Informatie en solliciteren: 

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.montessorigorinchem.nl en kun je alvast een kijkje nemen in onze school via het filmpje onderaan deze pagina! Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sollicitaties kunnen naar hetzelfde mailadres. Je mag ook direct contact opnemen met de schoolleider Bart Pieters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

De sluitingsdatum van deze vacature is 21 mei 2023

Studenten/ stagiairs: 

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je dan verder ontwikkelen.