Ben jij op zoek naar een ambitieuze omgeving, midden in de samenleving van Gorinchem, waar leren met en van elkaar voorop staat? Stichting OVO heeft vacatures op Daltonschool de Poorter.

 

 Leerkracht 0,4 fte, groep 6

                     En

 Leerkracht (ter vervanging) 0,6 fte, combinatie kleuters en groep 4/5 (startdatum 08 september)

 

 

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan op een veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een uitdagende leer- en werkomgeving. Bij de kleuters werken we met thema’s, gekoppeld aan de leerlijnen. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO en inschaling in schaal LB. Medewerkers op Daltonschool de Poorter ontvangen een arbeidsmarkttoelage.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en je hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van kinderen. Deze visie kun je verbinden aan de visie van de school. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken, verbindend en hebt een open lerende houding ten aanzien van je eigen ontwikkeling.

 Informatie en solliciteren:

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sollicitaties kunnen naar hetzelfde mailadres.

Startdatum: in overleg