Ben jij op zoek naar een ambitieuze omgeving, midden in de samenleving van Gorinchem, waar leren met en van elkaar voorop staat? Stichting OVO heeft twee vacatures ter vervanging van zwangerschapsverloven op obs J.P. Waale:

Leerkracht 0,6 fte groep 4 (ma/di/wo) Leerkracht 0,4 fte kleuters (do/vr)

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan op een groeiende, veelzijdige school. Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs op onze school. Met elkaar zorgen we voor een uitdagende leer- en werkomgeving. Dit wordt onder andere vormgegeven door het faciliteren van onderlinge lesbezoeken.

Ook werken we periodiek met verschillende kwaliteitskaarten waarin we onderzoek en lespraktijk verbinden. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO en inschaling in schaal LB. Medewerkers op de J.P.Waale ontvangen een arbeidsmarkttoelage.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en je hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van kinderen.

Deze visie kun je verbinden aan de visie van de school. Je bent in staat een sterk pedagogisch klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken, verbindend en hebt een open lerende houding ten aanzien van je eigen ontwikkeling.

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sollicitaties kunnen naar hetzelfde mailadres. Solliciteren kan tot eind januari 2023.

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je dan verder ontwikkelen.

Startdatum: eind maart 2023, maar eerder is bespreekbaar op basis van subsidiegelden. Beide vacatures zijn te combineren tot een aanstelling van 1,0 fte.