Stichting OVO heeft een vacature voor een Activiteiten coördinator Rijke Schooldag (po) 0,2 fte.

Niet alle kinderen hebben evenveel kansen om hun talenten te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat alle leerlingen in Nederland zichzelf ten volle kunnen ontplooien wordt met de Rijke Schooldag in het primair onderwijs een impuls gegeven aan de brede talentontwikkeling, met aanvullende activiteiten op het gebied van sport, cultuur, cognitieve begeleiding en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Als activiteitencoördinator werk je voor de JP Waaleschool, Daltonschool de Poorter en de Anne Frankschool, te Gorinchem, tezamen vormend de Meanderscholen. Zij starten met het na schooltijd aanbieden van extra activiteiten.

Welke doelen streven we na?

  • Het verrijken van het aanbod na
  • Aanbod in de vorm van een serie bij elkaar passende activiteiten in plaats van eenmalige
  • Het aanbod is gericht op: expressie (dans, drama, muziek, beeldende vorming), wetenschap & techniek (inclusief media), sport en bewegen, natuur - milieu - gezondheid, denksporten (schaken, gezelschapsspellen).

Wat vragen wij:

In de functie van activiteiten coördinator vragen wij dat je beschikt over een aantal functie specifieke competenties: zelfstandigheid, het verzamelen van informatie, inlevingsvermogen en nauwkeurigheid.

Verder is succes in deze functie sterk afhankelijk van de bagage die wordt meegenomen:

  • Affiniteit met het beoogde aanbod;
  • Affiniteit met, of kennis van het po;
  • Goed in teamverband kunnen werken, maar ook zelfstandig;
  • Proactieve werkhouding;
  • Netwerker;

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in schaal LB, CAO PO en het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met de mogelijkheid tot verlenging.

Informatie en solliciteren:

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen ook naar dit mailadres worden verzonden.

Startdatum: Zo spoedig mogelijk