Stichting OVO heeft een vacatures voor onze invalpool:

groepsleerkracht parttime/ fulltime.

Wat bieden wij jou.

Ben jij op zoek naar een aantrekkelijke, gevarieerde en uitdagende baan waarin je veel ervaring opdoet en bovendien op veel verschillende scholen kunt werken, dan bieden wij je die mogelijkheid.

Je gaat werken met oprecht betrokken collega’s. Zij maken je graag wegwijs binnen onze scholen. Met elkaar zorgen we voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO en inschaling in LB.

Wie ben jij?

Je bent bevoegd of bijna bevoegd leerkracht basisonderwijs. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een teamspeler en hebt een duidelijke visie op onderwijs en de ontwikkeling van het kind en je kunt die visie verbinden aan de visie van onze scholen. Je weet een klimaat neer te zetten waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Je bent ambitieus, betrokken en verbindend

Voor een informatief gesprek of vragen kun je contact opnemen met Rob Vroegh - Talentmanager - via 06-19834161 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Stichting OVO, t.a.v. Rob Vroegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het betreft een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. Het overnemen van een bestaande overeenkomst is bespreekbaar.

Studenten/ stagiairs:

Zit jij in het laatste studiejaar van de PABO en heb je binnenkort voldoende punten voor een LIO stage of rond jij binnenkort je studie af, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren, zodat je rechtstreeks kunt instromen in een dienstverband bij Stichting OVO. Binnen OVO kun jij je verder ontwikkelen.

Startdatum: zo spoedig mogelijk.