Anne Frank directeur

De Anne Frankschool in Gorinchem heeft een nieuwe directeur. Sanne Hooimeijer, nu adjunct-directeur, staat vol enthousiasme klaar om de school te gaan leiden in haar nieuwe functie.

Stichting OVO (het schoolbestuur) zag dat deze school een eigen directeur verdiende. De vorige directeur, Hellen Blom, verdeelde haar aandacht over twee scholen. Zij blijft directeur van basisschool J.P. Waale en heeft een nieuwe uitdaging gevonden in taken voor het Stichtig OVO. Daarom is OVO op zoek gegaan naar een directeur die zich vol op de Anne Frank kan richten. En die is gevonden.

De basisschool in de Haarwijk bestaat al 60 jaar. Afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de kernwaarden van de school; Op de Anne Frank ben je STERK: Samen, Trots, Eerlijk, Respect en Kwaliteit. “Daar werken we de komende tijd mee verder, want we zien dat zowel het team als de leerlingen er blij van worden” aldus Sanne die dit traject als adjunct-directeur mede heeft vormgegeven. “We gaan verder bouwen zodat we met zijn allen trots zijn op onze school. En dat doen we samen, binnen de school, maar ook in de wijk.”

In deze video helpen de leerlingen van de Anne Frankschool hun nieuwe directeur om zich voor te stellen: