Feest op de Anne Frank

Het vrolijk versierde schoolplein van de Anne Frankschool staat vol ouders en kinderen. De leerlingen hebben de afgelopen weken geoefend en staan klaar om trots hun nieuwe schoollied ten gehore te brengen.

In het lied komen de kernwaarden van de school naar voren: samen, trots, eerlijk, respect en Kwaliteit. Bij elke waarde kennen de kinderen een gebaar. Die gebaren zijn straks door de hele school terug te zien.

“Zo staan we samen STERK 
En is het veilig, fijn en goed
Zo gaan we met de Anne Frank
De toekomst tegemoet!”

De leerlingen krijgen en daverend applaus en adjunct-directeur Sanne Hooimeijer geeft het startsein voor de leuke activiteiten die op het plein georganiseerd worden. De popcornmachine doet het niet, maar de suikerspinnen vallen in de smaak. Er wordt gesprongen op het springkussen, er staat een voetbal dartbord en er kan geknutseld worden. Iedereen vindt meteen zijn favoriete activiteit.

Het feest is de afsluiting van een reeks activiteiten in het kader van STERK onderwijs. “We blijven ons ontwikkelen. Ook na al 60 jaar onderwijs op de Ganzenwei blijven we vooruit kijken hoe we het beste bieden voor de leerlingen.” Aldus Sanne, “Op naar de 100!”